IJsland, de meest originele vakantie ooit

IJsland, de meest originele vakantie ooit

Wilt u graag op vakantie naar een ver land om de toerist uit te hangen? Als u wilt genieten van een orginele reis, dan zal IJsland uw favoriete bestemming worden. Dit land biedt een perfecte mix van kosmopolitische steden en landschappen met een adembenemende schoonheid.

Heeft u ooit kunnen genieten van het leven dicht bij de natuur? Tijdens uw verblijf in IJsland kunt u niet anders. Het gebied staat bekend als ´The Golden Circle´, die u zeker ooit een keer zou moeten ervaren. Elk deel van het Oxararfoss Thingvellir National Park, zal u betroveren met zijn buitengewone schoonheid. Hier vindt u prachtige geisers, een schitterend verschijnsel van de natuur, zoals de Strokkur, die werpt kokend water tot een hoogte van 25 meter de lucht in. U zult versteld staan van zijn kracht!

IJsland vakantie

De verrassende landschappen, die op IJsland te ontdekken zijn, zullen u verstelt staan. U zult deze beelden niet gemakkelijk meer vergeten, net als het zwarte zandstrand van Dyrhólaey of Reynisfjara. Bij een bezoek hieraan, zal u een schitterend uitzicht hebben op het zeewater!

De waarheid is dat de natuurlijke rijkdom van IJsland u een unieke ervaring biedt. Tijdens aankomst kunt u gegarandeerd walvissen spotten. Aangekomen in de stad Husavik, zal de lokale bevolking je mee nemen naar een gebied waar u de meeste walvissen zich bevinden. De walvissen zwemmen er in overvloed en springen zelfs! Echt spectaculair!

U kunt niet terugkomen naar Nederland, zonder de middernachtzon van de hot-spring hill te zien in Husavik. Het zal u jaren bijblijven! Vervolgens een kijkje nemen in de stad Reykjavik is ook de moeite waard. De promenade, het auditorium en de grote kerk van Hallgrímskirkja zijn enkele bezienswaardigheden. Geniet van het prachtige IJsland!