Combarro: een van de leukste dorpjes van Galicia

Combarro: een van de leukste dorpjes van Galicia

Het is goed om te weten dat Galicia een populaire plek is, er zijn perfecte plaatsen om van de natuur te genieten, genieten van heerlijke gerechten met schaaldieren en de prachtige steden en dorpjes.

Tussen alle plaatsen in Galicia, zijn kleine vis restaurantjes. De gemeente Poio is aan te raden voor elke soort toerist, vooral de plaats Combarro, dat gelegen is in de gemeente Poio.

Combarro is maar 7 kilometer verwijderd van de stad Pontevedra, dit is een van de mooiste visserssteden van Galicia. De combinatie van haar oude stenen huisjes zijn heel apart. Haar straten zijn nog in een goede staat, sinds de tijd van de heksen, wat lang geleden is. Zoals de rest van Galicia zijn er ook in deze stad vele souvenir winkels.

Horreo de Combarro

De bekende horréos, wat oude schuren zijn van mais, zijn waardevolle gebouwen voor de die symbool staan voor de geschiedenis van Galicia. De horréos staan aan de rand van de zee in Combarro. De stad heeft nog steeds vele mooie bezienswaardigheden uit haar geschiedenis wat in de hele gemeente zichtbaar is.

De grote monumenten van kruizen zijn andere spectaculaire eigenschappen van deze gemeente. Deze staan symbool voor haar religie sinds de achtiende eeuw. Ze hebben de functie om het dorp Santa Compaña te beschermen, dit is heel symbolisch voor het geloof in Galicia, een verschijning van de ziel en de geest dat door de straten trekt en in een huis zit bij het overlijden van een persoon.

En dan tenslotte de architectuur van dit dorpje is ideaal om te ontspannen terwijl je geniet van de schepen, de kleine bootjes en geniet van een traditioneel vis gerecht.

Je moet hier zeker een keer naartoe geweest zijn!