Veel snoepgoed in New York

magnolia bakery

Pannekoeken, koekjes of snoepgoed. Wanneer je in Frankrijk bent of in Italie, vindt u vele soorten snoepgoed, zoals de Macarones in Frankrijk of Nutella in Italie. Wat je misschien niet zou verwachten is dat ze in New York ook echte lekkerbekken zijn. Over zijn wel kraampjes te vinden met eten.

De lekkerste cupcakes komen van Magnolia Bakery. Diegene die gek zijn op zoetwaren moeten zonder twijfel deze bakkerij een keer bezocht hebben. Deze bakkerij probeert een imago te behouden van een kleine bakkerij ondanks de groei van de bekendheid van dit bedrijf, het onderscheid zich met de lucht van vers brood in de winkel. Vele toeristen die op de bakkerij afkomen om deze overheerlijke caramel cupcakes, chocolade taarten en vele andere soorten cupcakes en taarten te proeven.

Victory Garden is het tweede bedrijf dat gevestigd is in New York. Dit bedrijf is gevestigd in West Village, het bedrijf heeft zichzelf onderscheidt met geitenmelk. De ingredienten zijn innovatief, origineel en rijkelijk gevuld, de kaart is nooit het zelfde in Victory Garden. Ondanks dat de kaart nooit hetzelfde is focust het bedrijf zich op vier specialiteiten, yoghurt met dadels, hartig snoepgoed, geitenmelk en milde chocolade. Je zak weer terugkeren naar deze heerlijke bakkerijen wanneer je in New York bent. Het zal je altijd weer verassen.

De West Village is verplaatst naar het bekende Manhattan. De Upper East Side is een exclusief gebied waar de rijkere zich bevinden. Er zijn onder andere kunst galerijen, en dure boutiques. Lady M Confections is een kleine bekende bakkerij voor diegene die zich dit dure kleurvolle gebak kunnen permiteren. Bereid je voor om de milde pannekoeken hier uit te proberen. Een delicatesse waarbij het gebak geconsumeerd kan worden alsof je in de hemel bevindt. Loopt het water ook al uit je mond, bij de inbeelding van de smaak van deze overtreffelijke lekkernijen. Wij adviseren niet te veel in de vitrines te kijken van dit overheerlijke gebak. Het wordt moeilijk om een keuze te maken tussen alle soorten gebak.

Om verder te gaan met de selectie van gebak in New York, gaan we verder met de volgende Oscar verdienende vrouwlijke kok. Deze oscar winnende vrouwlijke kok, heeft vijf locale winkels in New York. De Milk Bar bevindt zich in de East Village. Christina Tosi, focust zich op het ´zandkoekje´, een biscuit met verschillende ingredienten. Durf je het aan?

Aan het eind gekomen van de lijst met verschillende soorten bakkerijen, wordt een film geintroduceerd, een film met verschillende allerdaagse incidenten. Naast een inspirerende film is het ook een romantische comedie. De film genaamd, Serendipity gaat over een opbloeiende romance, waarbij aan het einde ze samen een Sundea ijsje eten.

Vijf verschillende gebakszaken die zijn geintroduceerd. Kun jij tijdens je volgende bezoek in New York het gebak laten staan?