Een andere manier om Valencia te bezoeken

Het bezoeken van Valencia is een van de meest verrijkende ervaringen die u zult hebben. Het is makkelijk om de verschole en luxe plekken te leren kennen onder het genoe van goed gezelschap. Geniet van de mooiste plekken in de staad zoals La plaza del Ayuntamiento, la plaza de Toros of El Miguelete. U kunt tientallen activiteiten vinden in de stad die u zullen vermaken in deze prachtige plek aan de Middellandse zee.

Wijken van de mode: El Carmen en Ruzafa
Twee essentiele plekken om naar toe te gaan zijn deze twee modewijken in Valencia. Om uiteten te gaan of een drankje te doen zijn de buurten van Carmen en Ruzafa de ideale plekken met tientallen opties die varieren in vele aspecten. Zelfs voor de meest veeleisende is er genoeg te doen.

Van klassieke tapasbars, naar restaurants, naar barretjes die de meest verbazingwekkende cocktails produceren. Wilt u dit ervaren?

Hier een prachtige appartement in Valencia stad voor uw vakantie

De wijk Ruzafa heeft een klassieke uitstraling. Het moderniseren en herstellen van de wijk heeft het een geweldige ontmoetingsplaats gemaakt voor Valencianen en toeristen. El Carmen representeert een chice, moderne en stijlvolle omgeving.

Zonder twijfel zijn deze twee zones ideaal voor het dansen en loungen op goede muziek. Dit zijn wijken die verschillende zweren en omgevingen hebben waarin u kunt genieten van een gezellige avond.

Natuur in de binnenstad
Genieten van het buitenleven is mogelijk in Valencia ondanks dat het een dergelijke stedelijke stad is. Het biedt vele open ruimtes waar families kunnen bijkomen. De Jardines del Turia zijn de meest vermakelijke optie. De oude Turia rivier is een enorm park vol groen geworden. Het is er perfect om te spelen op gras en om te picknicken. Naast het park vindt u la Ciudad de las Artes y las Ciencias die een dag met de familie kan afsluiten.

In de volgende link vindt u appartementen voor groepen in Valencia stad.

In Valencia ligt het grootste aquarium van Europa, el Oceanografic. U zult tientallen dieren ontdekken waarvan u niet eens wist dat ze bestonden. De dolfijnenshow wordt u sterk aanbevolen. Het zijn slimme dieren die verschillende trucjes kunnen.

In het dierenpark vindt u tientallen dieren uit de Afrikaanse savanne en er zijn tientallen activiteiten voor de dieren en over de zorg van het milieu.

Traditie in de hoofdstad
Niet alleen de stad biedt vele activiteiten. Ook op de rand van de hoofdstad kunt u fantastische plaatsen vinden. Een van hen is de Albufera park. Het is een beschermd gebied waar u terecht kunt voor ontspannende wandelingen. Een zeer romantisch plan voor u en uw geliefde.

In Alboraya vindt u de geboorteplaats van horchata, een typisch Valenciaans drankje. U weet dat dit drankje niet overtroffen kan worden.

Hier vindt u accommodaties in Alboraya en probeer de horchata.

Eet ook een paella, dit is ook zeer Valenciaans. Dit is iets wat u zeker herhalend zult eten. U kunt een goede paella proberen in het haven gebied of in kustplaatsen naast Valencia zoals Alboraya in Patacona. Op de stranden van Pinedo en El saler , die dichtbij de hoofdstad zijn vindt u traditionale en trouwe paella recepten.