De vakantie van je dromen

Allemaal hebben we wel vaker dan eenmaal gedacht te kunnen sparen voor die vakantie waar je al zo lang op wacht. We willen allemaal ooit die ene reis een keer gaan maken, de reis van onze dromen. Die stad waar je altijd al heen wilde, dat land waar je graag zou willen rondtrekken of dat ene prachtige strand waar je van een heerlijke vakantie zou willen genieten.

Waardoor kun je niet beginnen met sparen? Niet negatief zijn, met geluk is vandaag de dag dat je kan beginnen met het sparen voor het verwezenlijken van je droom. Alles verandert constant, je sociale wensen en de wensen op technologisch gebied. Reizen is makkelijker geworden dan vroeger, het kost minder tijd en het is minder duur dan vroeger. Als je aan onze overgrootvaders en moeders zou vragen hoelang het duurde wanneer jongeren het traject Madrid- Valencia zouden afleggen. Waarschijnlijk zou dit bijna onmogelijk geweest zijn. Voor hen was buiten Europa een ´utopia´

Nu kunnen we plekken aan de andere kant van de wereld naar voren brengen en er naar toe reizen. Steden zoals, New York waren vroeger alleen mogelijk om te zien in films, maar nuu ben je in een paaar uur met het vliegtuig in New York City. Australie is echt aan de andere kant van de wereld en dit zijn ook vandaag de dag nog vele uren in het vliegtuig. Maar, het is veel gemakkelijker om een paaar weekjes vrij te vragen om zo een reis te maken. Bijvoorbeeld in de zomer of in de winter.

Veel mensen veronderstellen dat een reis buiten plekken die ze kennen de droomreis is, maar er zijn duizenden plekken die we al kennen en waar je toch een onvergetelijke tijd kunt hebben. Door Spanje trekken lang de prachtige Spaanse stranden, dit is precies wat veel mensen doen, hierbij is de vakantie binnen een uur geregeld. Beginnend bij de stranden in Formentera, Cabo de Gata en de andere stranden in het Noorden, hoewel het weer hier wat kouder is, kun je er alsnog veel plezier beleven.

Als je graag naar de bergen wilt zijn de Pyraneeen en haar verborgen dorpjes een unieke ervaring. Hier is ook de gebergte Alpujarras, waar een van de betere bekende Serrano Ham van Spanje vandaan komt. Je kan hier ook een trekken naar een van de toppen van Europa bij de Pyraneeen.

Vandaag heb je mogelijkheden gezien om waar een reis naartoe te maken. De vakantie dat altijd veranderd bij de mogelijkheden die er zijn. Sinds een aantal jaren is reizen een stuk goedkoper. Nu kunnen we reizen naar de mooiste plekken van de wereld