Vakantie in Extremadura: Ervaar het!

Heeft u ooit nagedacht over de volgende vakantie te ervaren met al uw zintuigen? Heeft u nagedacht om dit jaar naar Extremadura te gaan als bestemming van uw reis. In veel gevallen is het niet de afstand die u reist, maar de momenten die u ervaart op uw vakantie. In Extremmadura, het land van de veroveraars, momenten, ervaringen en prachtige plaatsen die verscheidenheid biedt, zal u ongetwijgeld uren laten staren.

extremadura© FredMartos

Wij organiseren op basis van landelijke accommodatie een vakantie route voor u. U kunt een dag de cultuur en stedelijke toeristische plaatsen bekijken, zoals het prachtige Cáceres, Trujillo, Plasencia wijden, De religieuze architectuur, het klooster van Guadalupe, de Romeinse ruïnes van Merida en de natuur trekt ook veel toerisme. Verblind u met de schoonheid van het natuurpark Monfragüe Valley Parks, wijden om te ontspannen in de verschillende baden in de gemeente, zoals Montemayor, Borzas of Montáchez. De dag om te besten aan voedsel, heeft Extremadura een groot aantal benamingen van oorsprong in de producten ham, kaas en olie. Geniet van vele geneugten en uw smaakpapillen zullen versteld staan. Onthoud ook dat de overheerlijke gerechten allemaal met een beetje wijn van Pitarra van Bacchus zijn gecreëerd.

Voor de plattelandtoeristen in Extremadura zijn er ook diverse accommodaties waaruit u kunt kiezen: kleine charmante cottages, ideaal voor het delen met vrienden, accomodatie voor families, waar u goed slaapt in de natuur met de jongere, actieve plattelandstoeristische hotels ect. De mogelijkheden zijn eindeloos en met alle voorziendingen die u nodig heeft bieden de accommodatie alles, voorbeelden zijn een spa en entertainment.

Denk groot. Denk platteland. Denk aan Extremadura.

 

www.sxc.hu/photo/84021