Themaparken in Gran Canaria

Ben je het na drie dagen al zat om op het strand te liggen? Heb je al je boeken en tijdschriften al uitgelezen na een paar dagen? Ben je, je muziek al zat na een dag, nadat je hem al vijftig keer gehoord terwijl je aan het bakken bent op het strand? Of weet je niet wat je met de kinderen moet doen? In Gran Canaria zijn er genoeg Thema parken voor jong- en oud… We zullen een paar leuke parken op een rijtje zetten.

Angry Birds – Puerto Rico

Angry Birds, die app die je op bijna elke smartphone of tablet kan vinden. Een cartoon dat ontstaan is in Finland, waar zich ook een groot Angry Bird pretpark bevindt. Maar ook in Gran Canaria kun je samen met de kleintjes genieten in dit park. Het is een nieuw pretpark dat sinds het najaar van 2013 geopend is.

Sioux City

Houd je van western, paarden of wildlife? Dan is dit een geschikt park om een dag te vertoefen. Er zijn verschillende shows waarvan je kunt genieten in de Spaanse zon zoals, ´the Mexicans Bandits show´, ´Cowboy lasso techniques´… Op vrijdagavond kun je barbecuen waarbij je een gratis drankje krijgt. Daarnaast kun je er ook paintballen, paardrijden en nog veel meer…

 – Aqualand

Met al die warmte is het natuurlijk ook heerlijk om een dag af te koelen in de glijbanen in Maspalomas. Er zijn verschillende hotels maspalomas te vinden, daarnaast is dit waterpark is gemakkelijk te bereiken via vele buslijnen. In aqualand kan iedereen zich vermaken. Laat je hart sneller kloppen in de stijle glijbanen, relax in het zwembad of op een heerlijk ligbedje. Voor de allerkleinste zijn er ook genoeg kinderbadjes en glijbanen voor een onvergetelijke dag.

Bron: www.palmitopark.es

Bron: www.palmitopark.es

Palmitos Park – Maspalomas

Dan Palmitos park, dit is het bekendste themapark op Gran Canaria. Dit is een prachtig dierenpark met dolfijnenshows, vogelshows, er zijn aquariums, krokodillen en ga maar door. Ook zijn er verschillende activiteiten te beleven.

Krijg je al de vakantiekriebels? En zou je het liefst alle themaparken bezoeken? Kijk snel voor een hotel maspalomas.