Het strand of de bergen of waarom niet gewoon allebei?

Kies voor een bestemming met strand en bergen
voor de vakantie.

Iedereen heeft welleens moeten kiezen tussen verschillende opties. Het kiezen van de vakantiebestemming, de vakantie doorbrengen aan het strand of de vakantie toch doorbrengen in de natuur, waar je de geur van de natuur in kan ademen en alleen het gezoem van de muggen kan horen. Het is zijn een van de belangrijke keuzes die je elk jaar weer maakt.

Maar, hier komt de oplossing, we stellen u voor aan een aantal plaatsen in Spanje, waarbij je optimaal kunt genieten van je vakantie. Deze plekken hebben allebei waar u naar op zoek bent.

We beginnen met Gandía, deze plaats in Valencia heeft vele populaire stranden waar de bevolking vooral van geniet gedurende de maand augustus. Gandía heeft een leuke bevoling samen met een heerlijk mediterane klimaat. Bovendien heeft de kust van Gandía ook veel natuur, zoals het natuurpark Municpal Parapalló-Borrel, met 560 hectare met prachtige landschappen en omgevingen.

In het zuiden van Spanje in de provincie Andalucie ligt Cádiz, bij deze bestemming zijn vele stranden en een groot aanbod voor de toerisme, voor zon en strand met 6 natuurparken. Een van deze is, La Sierra de Grazalema, dit is een van de mooiere parken in het zuiden van Spanje.

In Murca vinden we Álguilas, Álguilas heeft 35 stranden, deze zijn uitgestrekt tot de Litoral Alguileño, hier ligt de gebergte de Almenara, war het kasteel de Chuecos verstopt ligt, hier is de berg heel steil. Het is een prachtige plek voor wandelaars.

In Málaga vinden we een andere interresante bestemming, deze stad heef een groot aanbod om de vrije tijd te besteden. Vanaf de stranden kun je naar de grote monumenten zoals, la Alcazaba, dit is een Arabisch kasteel, deze is een eeuw geleden gebouwd. Ook kun je naar het Picasso museum of je kunt het natuurpark bezoeken, Montes de Málaga. Als je geen zin hebt in culturele uitstapjes zijn er natuurlijk ook nog vele mogelijkheden, zoals de dag besteden in een van de barren en genieten van de vele soorten tapas. Dit is een stad met grenzeloze mogelijkheden.

Dit was een kleine samenvatting van de verschillende bestemmingen die in Spanje te vinden zijn. Perfecte opties om naar te kijken bij het kiezen van de vakantiebestemming. Wacht niet te lang en maak je keuze!