Ontsnap naar Formentera, een plek die u niet mag missen!

Een eiland, een motor, omhoog en omlaag, omlaag en omhoog, van de ene weg naar de andere weg, een zonsondergang, een romantische diner… Dit is Formentera! Als u dit paradijs nog niet kent nodigen wij u uit om het te leren kennen!

Het prachtige eiland Formentera is een van de mooiste paradijzen van het Middellandse zee gebied. Het is het kleinste eiland van de Balearen. Het is ten zuiden gelokaliseerd van het eiland Ibiza. Echter ligt het maar op 30 minuten met de boot vanaf Sabina. Het heeft een perfecte locatie. U kunt hier naartoe met uw partner of vrienden omeen heerlijk weekend te hebben in deze natuurlijke rijkdom. Juni tot en met September zijn de perfecte dagen om deze paradijs te verkennen.

Het eerste wat u moet doen bij aankomst in de haven van Sabina is het huren van een fiets. Het is een klein eiland en u kunt er gemakkelijk overheen fietsen en genieten van het prachtige natuur zonder de lange lijn van bussen en auto´s.

Het eiland van Formentera heeft 20 kilometer aan witte zandstranden. Ook heeft het heerlijk rustig water waardoor u zult genieten van Bora Bora. In Formentera vindt u droom stranden waar u kunt genieten van de vrede en rust van de omgeving. Hier heeft u een aantal van de belangrijkste stranden op een rijtje. Dus zet uw helm op, start uw motor en ga!

Es Pujols strand
Een magnifiek strand gelokaliseerd in het toeristische gebied van Es Pujols. Hier is veel te doen zoals shoppen, restaurants bezoeken en watersporten. Het is eiland is ideaal voor de familie.

Playa de Illetes
De stranden van Illetes zijn in het noorden van het eiland gelokaliseerd. Het is een van de drukste en populairste stranden van het eiland. Het is ook het dichts bij het eiland van Espalmador. We raden u aan deze plekken te bezoeken voor een geweldige tijd.

Ses Platgetes
Ongelooflijk lang strand met helder water. In mijn mening is het een van de mooiste stranden van het eiland en u kunt ook genieten van de keuken van het eiland in de restaurantjes op het strand. Ze hebben ook een redelijke prijs!

Cala Saona
Het is een kleine klif en een van de mooiste plekken. Het is een die u niet mag missen! Het is er relaxt en mooi.


Calo des Mort
Een spectaculaire hoek van Formentera waar u kunt zwemmen terwijl de zon aan de horizon brand. Ook kunt u hier duiken, aangezien het de ideale plek is om te doen. U kunt genieten van het onderwater paradijs. U kunt octopussen zien en vele soorten vissen.

er is niets lekkerder dan genieten van een wonderlijke zonsondergang na een dag op het strand te hebben gelegen. Een dag waar u zeker van zult genieten.

Bezoek ook de vuurtoren van Formentera. Het is de bekendste in de Mola waar u kunt genieten van de wonderlijke klif.

In mijn mening is de Cap de Barbaria specialer. Het landschap is traditioneler en u kunt archeologische resten bezoeken. In de vuurtoren is de film Lucia y el sexo opgenomen.

Om een perfecte dag compleet te maken raden wij u aan om te avondeten in een van de spectaculaire restaurants dat het strand aan te bieden heeft. U kunt heerlijk en goedkoop eten.

 

 

 

 

Formentera onderscheidt zich van de andere door haar prachtige kustlijn en zijn lage bouw. Er wordt gepleit voor meer duurzaam toerisme en voorzichtig te zijn met het milieu. Hopelijk blijft dit eiland altijd zo mooi. Het is een terugkeer waar. U zult genieten van de originaliteit van het eiland en verliefd worden.