Ontdek Valencia

Waar vinden we zo een unieke stad? Waar is de temperatuur het hele jaar door goed? Waar kun je heerlijk afwisselend eten in een van de vele restaurants? Waar kan je eten terwijl er een haai langs je tafeltje zwemt? Waar op de wereld kom je nog zoveel tegen in de straten van eeuwen terug? Waar wordt vuurwerk afgestoken in de straat in de nacht, met verschillende monumenten vol met lichten en kleuren. Dit is Valencia!

In deze stad zijn vele mogelijkheden voor uitstapjes, voor een vakantie of voor een weekendje weg.

Valencia

Een van de bezienswaardigheden waar Valencia om bekendstaat is de Ciudad de las Artes y las Ciencias. Er worden wereldwijd duizenden vragen gesteld over de vorm en de onderdelen van dit gebouw. In het gebied van de Ciudad de las Artes y las Ciencias vind je een museum over prins Felip, het paleis van Konigin Sofía, l´Aceanográfic, een groot aquarium, El Agóra en L´Umbracle., dit is de brug die bij las Artes y las Ciencias behoort, en is zeker een aanrader om bezichtigd te hebben tijdens je trip naar Valencia.

Bovendien heeft Valencia 20 kilometer aan stranden, waar genoten kan worden van het heerlijke Spaanse klimaat, activiteiten zoals, Windsurfen, zeilen en vele andere activiteiten. Andere actieve activiteiten zijn lopen of fietsen door het Natuurpark La Albufera. Ook kan je varen door de kanalen met de traditionele bootjes.

Voorafgaand aan het vorige, bied de stad vele culturele mogelijkheden. Je kan s´avonds heerlijk genieten van een paella met verschillende soorten rijst naar keuze. Ook staat Valencia bekend om haar sinaasappel gebak. Ontdek vele heerlijke nieuwe smaken in Valencia.

Als laatste de feesten in Valencia kunnen niet vergeten worden. Las Fallas in Maart is een bekend feest in Valencia. De vele monumenten die bedekt zijn met verlichting en het einde van het feest op 19 maart wordt er vuurwerk afgestoken, dit is de dag van San José. Op verschillende plekken kunt u Churros met chocolade kopen, er is een kleding westrijd, kinderen die de meest traditionele Spaanse klederdracht tonen. Er zijn vele activiteiten te doen tijdens deze maand.

Dit is een kleine omschrijving wat Valencia allemaal te bieden heeft Is dit wat je zoekt, een ruim aanbod, amusement en verscheidenheid wacht dan niet met boeken voor een appartement in Valencia.