Ontdek Madrid

Wanneer we een uitstapje willen maken in het weekend, zijn er altijd twijfels welke bestemming te kiezen. We zoeken naar een plek in de buurt, wat een beetje goedkoop is en andere dingen waar we aandenken bij onze vrijetijds besteding. Een heerlijk uitstapje voor het weekend is, Madrid.

De reistijd naar Madrid is behoorlijk snel, in ongeveer 2,5 uur sta je in de Spaanse hoofdstad Madrid. Voor een lekker familie weekendje kun je een dagje besteden in het attractiepark Warner in Madrid. Dit is een thema park met vele bekende televisie figuren van Warner Bros. Er zijn vele attracties voor een onvergetelijke dag, zoals achtbanen, draaimolens en noem het maar op. Ook zijn er verschillende shows te bekijken.

Toch meer voorkeur voor een cultureel uitstapje, in Madrid is het Museum del Prado. Hier zijn verschillende schilderijen te bewonderen zoals kunstwerken van Goya, Velázquez, Rubens. Daarnaast kun je ook niet vergeten om el Thyssen-Bornemisza en het centrum de Arte Reina Sofía te bezoeken.

In de avond kun je genieten in het gebied la Gran Vía. Hier kan je van een van de verschillende musicals die uitgevoerd worden genieten. Bij het mooie theater kun je genieten van 40, el Musical van een van de vele liedjes van de radio. Hier voor hoef je, niet aan je Spaans te werken voor je uitje naar Madrid en kun je toch van het theater genieten tijdens je bezoek.

Het vinden van appartementen in Madrid is geen lastige zoektocht. Appartementen in Madrid biedt verschillende soorten accomodaties aan in het centrum van Madrid.

In Madrid zal je, je nooit vervelen. Boek snel je vliegtickets en kom genieten van een heerlijk weekendje Madrid!