Natuurpark Cabárcena: een reisje in de jungle met de familie.

Als je met kinderen reist verschillen de activiteiten die je kunt doen heel erg voor ouderen en voor de kleintjes. Er zijn genoeg activiteiten die voor beide leuk zijn om te doen, zoals uitstapjes in de natuur zijn voor jong- en oud. Als je dit park betreedt zul je merken dat wij vandaag de dag nog steeds over een natuurlijk instict beschikken, terwijl je tussen de wilde dieren loopt.

Natuurpark Cabarceno

Natuurpark Cabarceno

Daarom is dit een perfect uitstapje om samen met je familie te beleven. Vooral als je een natuur- en dierenliefhebber bent zul je, je hier heerlijk vermaken. Het park bevindt zich in Cantabria, wij bieden een andere manier van leven voor de dieren dan andere dierentuinen in Spanje. De dieren leven in de vallei de Pisueña, in het gebied Pas-Miera dat 15 kilometer van Santander is. De dieren leven in een meer natuurlijke omgeving.

Het is een toeristische attractie voor diegene die naar het Noorden van Spanje afreizen. Dit gebied bestaat uit 750 hectare met meer dan 200 dieren en 12 verschillende plantsoorten sinds 1990.

Het park bevindt zich vlakbij een oude mijn, dat op het moment gerenoveerd wordt, ze willen hier een nieuw netwerk van wegen en tunnels, maar zonder te zorgen dat dit storend voor de dieren is.

Het is zonder twijfel een geweldige manier om zo de bedreigde diersoorten te beschermen. Het bestaan van het park, Cabárceno. Het park is succesvol geweest in de voortplanting, het park is succesvol geworden in het fokken in gevangschap van Afrikaanse Antilopen, jaguars, giraffen, tijgers, leeuwen, de Europese Bizon, apen van Gibraltar etc. Ook zijn er culturele activiteiten, recreatieve activiteiten tijdens je bezoek aan het park Cantabria.

Beschermde soorten
In het park zijn vele zeldzame exotische dieren die niet erg bekend zijn. Een voorbeeld hiervan is de Addax, dit is een soort dat uit de Afrikaanse Antilopen komt. Ook de Copiu, een knaagdier dat leeft in het zuiden van Amerika. Tussen dit meer bekende dier bevinden zich ook de antilope, de zebra en de gorilla.

 Naast deze activiteiten zijn er ook vele andere activiteiten te beleven, zoals shows met de roofdieren en de zeeleeuwen, waar je heerlijk kunt genieten met de kleintjes. Ook zijn er educatieve workshops voor de kleinste. Ongetwijfeld dat je na één bezoek zeker wilt terugkeren naar dit park. Al nieuwsgierig?