Met de metro door de grote steden

Bij een bezoek aan een stad, wordt de ondergrondse metro altijd wel gebruikt. Het kan zijn vanwege de sfeer, maar de de meeste mensen gebruiken het uit gemak en comfort. Het is een gemakkelijke en manier om je te verplaatsen van de ene kant van de stad naar de andere kant.

In 1863 werd de eerste metro in de wereld in Londen aangelegd. De zes kilometer lange metro werd geopend en later verspreidde de tunnels doordat er meer buizen werden aangelegd.

Maar wanneer je naar Londen toe gaat, zal de typische foto met de naam metro je direct opvallen. Het is een uitstekend beeld voor een ondergrondse beweging door de stad.

Metro in Londen

Een ander belangrijke metro is aangelegd in New York. Het is de tweede stad die een ondergrondse metro kreeg. Het is de meest gebruikelijke stedelijke openbaar vervoer in de Verenigde Staten. Het is ook één van de grootste in de wereld.

Het systeem in New York is erg verrassend. Elke route heeft zijn eigen kleur en het volgen van de routes is net als een marathon. Elke kleur heeft zijn eigen route. Het wordt gemarkeerd als lokaal of express. Het is een manier om op een snelle manier een bepaalde bestemming te bereiken.

Metro in New York

Maar een andere metro, die ook erg bijzonder is, is de metro in Moskou. Het is bekend als een ondergronds paleis. Sommige stations zijn bewerkt met prachtige architectuur en het is erg diep gebouwd, vanwege de nucleaire oorlog.

Metro in Moskou

Het is wel duidelijk dat de metro ons snel en gemakkelijk naar verschillende delen van de stad kan vervoeren. En dat het niet alleen daarvoor dient, maar u ook gelijk kunt genieten van prachtige architectuur.