Kleine details over het bezoeken van Thailand

Als u besluit om een vakantie te boeken naar Thailand is het belangrijk om ruim op tijd te boeken en te weten waar u van plan bent om te gaan. Thailand heeft drie seizoenen: warm, koud en regenachtig.

De beste tijd om Thailand te bezoeken is tussen november en februari, die samenvallen met het warme seizoen. De gemiddelde temperatuur in deze periode is 25 graden en de vochtgehalte is ongeveer 55%.

Het is heel belangrijk om de goede documenten te hebben als u weggaat. Het is belangrijk om goed te vaccineren, de kleren die je draagt en te weten wat verboden is in het land.

Een paspoort moet nog minimaal 6 maanden geldig zijn om het land in te komen. Vaccinatie is niet altijd nodig, dit is per persoon anders. Tijdens een bzoek aan Thailand het beste om losse en lichte kleding te dragen. Van Katoen, nylon en draag een zonnebril omdat de zon zeer sterk is.

Bestudeer wat het land in mag en uit. Er rusten zware straffen op verbode dingen!

Verdovende middelen zijn, natuurlijk, zeer verboden. U mag het land ook niet verlaten met orginele beelden van Boeddha. Het mogen alleen de kleine souvenirtje. Voor antiek en kust moet u een vergunning aanvragen.

 Eenmaal in Thailand moet u de tempels niet missen. De bekendste is de tempel van Esmeralda en de huizen in de buurt. Het bestaat uit versierde gallerijen.

Bezoek ook de Gouden Boeddha tempel. Er is een prachtige gouden boedha beeld te zien. Een groot avontuur in deze tempel.

Probeer een traditionale Thaise massage te krijgen! Er wordt gezegd dat het de bloedsomloop verbetert. Het verlicht koorts, hoofdpijn en rugpijn. Ook nerveuze spanning en epileptische aanvallen. Aarzel niet aan neem een thaise massage!

 

De zon, zee en strand van Thailand wordt gezien als een van de beste van de wereld. In de buurt van Koh Lanta zijn er 52 eilanden, waarvan 12 bewoon, en kunnen er slechts 3 worden benaderd zonder moeite. De belangrijkste is Ko Lanta Yai, de groostste en beste strand van het land.

Thailand is een bestemming die u zult verblinden en geeft u een klein aards paradijs waar u kunt en ontspannen en dromen.