Excursies in de Costa Brava

Plan uw vakantie aan de Costa Brava en beleef een prikkel die andere bestemmingen u niet zullen geven. Geniet hier bijvoorbeeld van de prachtige stranden en baaien of ga op uitstapjes naar afgelegen eilanden aan de Catalaanse kust!

In de gemeente Rosas, ligt el cabo de Creus gelokaliseerd. De kust van deze bestemming is een van de meest bezochte in Gerona. Dit is dankzij de snelle ontwikkelingen in de afgelopen jaren. De kust is verdeeld in twee verschillende zones: de eerste in het noordoosten van Roses, een plek met de beste stranden, en de twee bij Santa Margarita waar de stranden van Rosas vol mensen zijn.

Bereidt u voor op reisjes, uitstapjes en activiteiten op en in het water. Hier heb je zowel boven als onder het water prachtige plekken om te zien. Het is een spectaculaire natuurlijke omgeving. Wij raden u aan om een accommodatie in Rosas te huren en te genieten van uw zomervakantie in Rosas.

In de Costa Brava zijn er verschillende toeristische plaatsen waar u kunt genieten van dit soort stranden. Er zijn veel verschillende.

In dit geval is dat L´Estartit, gelegen in el Baix Emporda, heel dichtbijde eilanden van Medas. Het heeft een spectaculaire zeebodem. Het is een moeilijk te beschrijven omdat het bestaat uit schoonheid, schoonheid en nog meer schoonheid. Het is een natuurlijk gebied en bestaat uit een reeks van zeven prachtige eilanden gelegen in het noordoosten van de Catalaanse kust. Met appartementen in L´Estartit kunt u de Marine Resort bezoeken. U zult uitgebreid geïnformeerd over de uitgebreide activitieten die uit te voeren zijn zoals duiken, snorkelen, kajakken en boottochten naar de Medes eilanden. De eilandjes hebben de namen: La Meda pequeña, Caballo Bernardo, Tascó pequeña, Tascó gordo, Medallot en Ferrenellas.

Een andere geweldige locatie in Gerona is de Palamos. Een stad bekend voor het zeilen. En wat is zeilen? Nou, misschien wel een van de belangrijkste manieren van transport voor de Costa Dorada in vele jaren. Geniet ontspannen op het strand met goud zand en warm water. Hier kunt u ook leren hoe vissers vroeger te werk gingen. Dit gebied kan daarom dubbele pret voor u zijn! Leer hoe ze de zeilen hezen, hoe het is aan het roer en een deel uitmaken van de bemanning. Dit is allemaal mogelijk bij het huren van een accommodatie in Palamos.

Als u een rustige plek wilt zonder veel mensen om u heen is Blanes een goeie bestemming. De stranden van deze stad hebben een lage bezettingsgraad. Gekenmerkt door warm en schoon water.

Deze stad biedt een van de mooiste onderwaterwerelden voor de kust van Gerona. In de haven vindt u ondergrondste grotten, baaien en kleine eilanden met exclusieve toegang vanaf de zee.

Geniet van uw vakantie bij een van deze locaties. En maak dingen mee die u zullen helpen aan een onvergetelijke reis.