Een onvergetelijke reis: maak kennis met het prachtige Chili

De schoonheid van Zuid Amerika is bij iedereen wel bekend, haar grote gebergte de ongerepte prachtige stranden, maar ook de spectaculaire vulkanen. Haar schoonheid is te danken aan de verschillende landen, een voorbeeld hiervan is het land Chili.

Als je een andere vakantie wilt dan normaal met avontuur, dan heb je de geschikte plek gekozen, wandelen tussen de tweede grootste vulkaan ter wereld of door haar woestijnen zoals Atacama, dat zich uitspreidt tot aan de Zuidpool, waar je de gletsjer la Patagonia kunt bewonderen. Maar Chili is veel meer dan een spectaculaire natuur, haar grote steden gecombineerd met kleine dorpjes in de bergen.

Chili

 Wij stellen je verschillende reizen voor waarbij je Zuid Amerika en haar extreme landschappen kunt ontdekken. We beginnen met de route van de grijze gletsjer, deze bestaat uit zo een 6 kilometer en bevindt zich in het spectaculaire nationale park Torres del Pain, het is omgeven door meren, gletsjers, rivieren waar je unieke foto´s kunt maken. We gaan verder met het een ander nationaal park dat zeker niet overgeslagen kan worden, dit is het nationale park Queulat. Maar de vakantie is niet compleet als we de Salto de Laja niet ontdekt hebben, een prachtige waterval met water eromheen met prachtig helderblauw water

De 80 geisers in Tatio, met haar grote stoomwolken, met een hoogte van 8 meter in de lucht, het landschap is de maan van de Salar de Tara, dat zich bevindt in het nationale park Los Flamencos, haar mooie meren en haar magische Paaseiland, zijn dankzij haar Moái´s (Standbeelden van steen die alleen op dit eiland te vinden zijn, daarnaast zijn er meerdere magische plekken in dit gebied. Bereid je plannen voor en maak een prachtige reis!