Burgos: monumentaliteit en adembenemende kunst deze vakantie

Legendarische Monumental, Burgos is met zijn imposante kathedraal een van de grootste culturele steden een natuurlijke rijkdom van Spanje. Het innerlijke paradijs heeft vele mogelijkheden, zoals de pure natuur, de belangrijke mensen die werken met spiritualiteit of de voetafdruk van onze voorouders in een van de belangrijkste archeologische ontdekkingen ter wereld. Deze zomervakantie nemen we u mee naar een unieke lokatie om een mytihische enclave te ondekken.

Burgos

© Marc

Vergeet tijdens dit bezoek niet te toeren door de prachtige historie van de stad. Wandelen door de middeleeuwse straten, zo goed als bewaard gebleven, verhuizen naar een tijdperk vol met kastelen en kerken waar u kunt genieten van de heldhaftige verhalen van Cid, die door de smalle straten van de magische stad reed. Bereid zich goed voor op deze tour, om het gevoel te ervaren van de indrukwekkende gotische kathedraal, als de ´Patrimonio de la Humanidad´. Die zich onderscheidt van andere in Spanje.

In deze onsterfelijke stad vindt u de menselijke voetafdruk van alle stadia, de belangrijkste lokatie is Atapuerca met erfgoed, zoals de imposante kastelen Frías, het prachtige klooster Olmillos Sasamón, abdij Benedictijner van Santo Domingo de Silos de stakingen, een van de parels van de Spaanse Romaanse tijd, niet te vergeten de collegiale kerken, zoals de emblematische Cartuja de Miraflores.

U kunt conculeren dat deze tocht de meest monumentale kunst bevat, met de verfrissende stops die u kunt maken bij de bars of restaurants om te kunnen genieten van een heerlijk geroosterd lammetje in de oven, de typische rode bonen of internationale morcilla de Burgos, gekruid met een goede Ribera del Duero. Begint u al trek te krijgen? Burgos wacht met alle glorie op u.

 

 

www.flickr.com/photos/marcp_dmoz/3991947525/