De beste bestemmingen voor Kerstmis

Met Kerstmis is alles bijzonder, de maaltijden, diners, mensen komen samen met deze dag en ga zo maar door. Daarom is de plaats waar u het viert ook erg bijzonder met deze feestdagen. We bieden verschillende mogelijkheden om de kerst fantastisch te maken.

Kerstversiering

Kerst in de grote steden 

Wanneer u een persoon bent die erg gelieft is op de grote steden, dan raden we u Madrid of Barcelona aan, want hier wordt Kerstmis groot gevierd, vooral in het nachtleven willen veel mensen plezier hebben. Maar wilt u het liever iets verder weg vieren, dan raden wij u echt New York aan, wat eventueel omgeven is door een wit deken van de sneeuw, maar ook de enorme lange straten met schitterende bomen zijn belicht en er zijn allemaal Santas te zien. Maar in Europa zijn er ook veel landen met schitterende steden, die versierd zijn met kerstversiering, zoals Duitsland, Noorwegen en andere Scandinavische landen.

Kerst vieren op een rustige plaats

Daarentegen kunt u ook de kerst vieren op een intieme plaats, we raden u dan de mooie landhuizen in de bergen van veel provincies in Spanje. We zijn ervan overtuigd dat het platteland, een rustige, schone en zuivere lucht geven, en waarbij u het nieuwe jaar met een ander perspectief in kan gaan! Heel erg optimistisch zal u het nieuwe naar in gaan.

Skie gebieden

Voor veel reizigers zijn besneeuwde plaatsen een must. Het is belangrijk om te weten dat de beste ski-bestemmingen in Andorra liggen. Te beginnen met Sierra Nevada en de prachtige stad Granada, die in het gebied van de Aragonese Pyreneeën liggen. Het is ook zeker waard om hier de wijnhuizen te bezoeken. Maar dat is niet alles u kunt ook naast het genieten van skiën, ook belasting vrij winkelen! Het is dus de perfecte kerst voor shopaholics!