Benidorm, een vakantiebestemming voor de hele familie

Brengen jullie de vakantie door met de familie aan de mediterane kust? Een goede keus hiervoor is Benidorm waar je kunt genieten van een heerlijke rustige vakantie met de familie terwijl, je geniet van de prachtige stranden. Bovendien kunnen de kleintjes zich ook goed vermaken want, ik Benidorm bevindt zich het attractiepark Terra Mítica en het waterpark Aqualandia waar de jongste zich heerlijk kunnen vermaken in het water.

Aan de rand bevindt zich Terra Mítica dit is een themapark waar de kinderen zich kunnen vermaken in de attracties, en haar verschillende hoeken waar het leven is nagebouwd van oude beschavingen zoals, het oude Egypte, het oude Griekenland, de Romeinen… De allerkleinste kunnen genieten van alle attracties en de adrenaline laten stromen tijdens een ritje in een van de attracties

Alle attracties hebben een grote verscheidenheid, bijvoorbeeld een attractie dat de geschiedenis en de actie van de piraten laat zien, het terreur over de zeeen. Er kan genoten worden maar ook geleerd van de geschiedenis tijdens een beleving in de attracties.

Maar ook het waterpark Aqualandia is een goede optie om af te koelen van de zomerse hitte. Het park is opgericht in 1985 en heeft verschillende zwembaden, glijbanen etc. waar door de kleintjes genoten kan worden maar, ook voor de ouderen is er genoeg te beleven zoals, hoge en snelle glijbanen. Het park beschikt ook over picknick plaatsen waar heerlijk kan genoten worden door het hele gezin maar, ook zonnebedden om lekker te zonnen terwijl de kinderen zich vermaken.

Lijken  deze plannen je iets voor een heerlijke familie vakantie?