9 tips als u New York wilt bezoeken

1. Wat voor kleding moet u meenemen? In de stad kan een grote diversiteit in tempraturen zijn. Het kan in de winter -3 tot 3 graden worden en in de zomer 19 tot 29 graden. Het is het beste om altijd een trui met lange moouwen mee te nemen. Het is in de winter genoodzaakt om goed gekleed te zijn.

2. Neem een paraplu en regenjas mee. De maanden maart en augustus zijn het natste. Een paraplu meenemen is zeker de moeite waard ongeacht de tijd van het jaar.

3. Comfortabele schoenen om de stad te verkennen. De straten van Manhatten zijn vaak verstop met verkeer wat betekent dat lopen de beste optie is. Draag een paar goede schoenen aangezien u deze zeker nodig zult hebben.

 4. Zonnebril en een hoed. Niet denken dat de wolkenkrabbers veel schaduw bieden en de kracht van de zon verzwakken. In tegenstelling schijnt de zon vel op de ramen en reflecterende materiaal op de gebouwen en zorgt voor een sterkere zon. Het beste is om een zonnebril en een hoed te dragen en zonnebrandcreme bij te hebben.

 5. Een adapter. In de VS gbruiken ze 115V – 120 V strom inplaats van de gebruikelijke 220V in Europa. Dit betekent dat ze een andere stopcontact en stekker hebben. Deze wroden verkocht op luchthavens, hardware stores en warenhuizen.

 6. Verzekeringen. Bij het reizen naar de Verenigde Staten moet u een uitgebreide reisverzekering ondertekenen. Veel mensen denken dat dit onnodig is,maar de medische en tandheelkundige zorg kan heel duur worden. De verzekering zou essentieel zijn voor de kosten die u maakt bij een overwacht bezoek aan het ziekenhuis.

7. Als u plant om te rijden buiten de stad heeft u een huurauto nodig. Vergeet niet dat u een licentie nodig hebt. U heeft een document met uw ID, foto en handtekening nodig. Om een auto te huren heeft u een creditcard nodig.

8. U moet bereid zijn om fooien te geven. Geef 1 a 2 dollar aan de gene die uw koffer naar uw kamer zal brengen. Huishoudelijk personeel 1 dollar. In restaurants is de verwachte tip 15% tot 20% van het totale bedrag.

 

9. Schaf een Visa Waiver aan. U moet een goedgekeurde reistoestemming hebben voorafgaand aan de reis naar de Verenigde Staten.