Andorra in de zomer

Wanneer we denken aan Andorra is dit vooral door zijn grootte en de sneeuw. Het is een van de beste plekken om sneeuwsporten te beoefenen. Met deze post willen we laten zien dat er meer te doen is in Andorra dan alleen sneeuwsport!

Het vorstendom Andorra is een zeer oude regio en biedt veel plaatsen die u sprakeloos zullen laten. Wij raden u aan om een aantal musea en monumenten te bezoeken. Bezoek de Casa de la Vall of het fantastische Habitat Rural. Ontdek waar de boeren vroeger leefde. Ook is er een Romaanse achtergrond in het gebied. Wij raden een bezoek aan de kerk van Santa Coloma aan of San Joan de Caselles en San Marti de Cortinada. Er is veel wat u kunt ontdekken tijdens uw verblijf.

Als u van meerdere sporten houdt is Andorra een plek waar u vele activiteiten kunt doen en waar u het beste van de natuur kunt genieten. U kunt er raften, quaden, fietsen, klimmen, paardrijden en vele andere dingen die uw verblijf in Andorra zeer leuk en plezierig zullen maken. Ook voor andere avontuurlijke activiteiten zoals bungeejumpen, duiken of parachute springen. Durft u het aan?

Na een lange vermoeide dag in de buitenlucht is er niets beter dan ontspannen in een resort of spa van Andorra. Wat dacht u van een heerlijk bad in de natuur terwijl u de vogels hoort zingen of een heerlijke massage. Neem deze kans en geniet van een van de beste attracties van de regio Andorra.

 

Naast de schoonheid van dit land is het ook ideaal om spullen te kopen! Er is een grote variatie van parfumerieën, boetieks, schoenenwinkels en ze zijn vaak belastingvrij!

In de avond zijn er tal van locaties waar u kunt genieten van de fantastische avonden.

Tot slot mogen we niet vergeten dat Andorra mooie restaurants heeft met vele heerlijke gerechten op basis van verse groenten en vlees. Een delicatesse die u niet kunt missen.

Met familie of vrienden, u zult genieten van de Andorraanse liefde!