10 goedkope bestemmingen voor de zomervakantie

De zomer is er alweer… Kun jij deze zomer niet op vakantie gaan? Weet je niet waar je heen moet gaan of weet je niet waar je goedkoop naartoe kunt reizen, omdat je denkt dat je, je hier niet kunt vermaken. Voor diegene hebben wij 10 goedkope bestemmingen waarbij je, je ogen uit zult kijken.

goedkope bestemmingen

 1. Oporto (Portugal)
Deze leuke Portugese stad biedt een geweldige gastronomie, met goede wijn en een sfeer. Hier kun je heerlijk ronddwalen tussen de mooie straten, een boottocht maken of de markt Bolhao bezoeken. Als je van literatuur houdt, moet je zeker niet vergeten om een bezoek te brengen aan de bibliotheek Lello, dat bekend is door de film Harry Potter.

2. Marrakech (Marokko)
Een exotische bestemming dat voor ieders portemonnee bestemd is. Je kunt hier rondwandelen door de markten van Marrakech, waar je kunt afdingen bij de vele handelaren in de Zoco. Deze staat is 24 uur per dag levendig, daarnaast kun je genieten van een geweldige sfeer expressie bij het plein Djeme el-Fna dat zeker aan te raden is om s´avonds te bezoeken.

3. Malta
Een klein mediteraan paradijs waar je kan genieten van de zomerse warmte, het strand en haar stijle kusten voor weinig geld. Bovendien kun je genieten van haar prachtige architectuur zoals, de sporen uit de geschiedenis.

4. Sicilië (Italië)
Dit is een bestemming dat een stuk goedkoper is dan het noorden van Italië en dat een heerlijke gastronomie biedt, mooie stranden en beschikt over rijkelijke monumenten. Het is een perfecte bestemming om een zomervakantie door te brengen.

5. Griekenland
Je hoeft geen duur cruiseschip te boeken om een bezoek te brengen aan Griekenland. Strand, monumenten, landschappen, geweldige monumenten, prachtige landschappen… en een grote hoeveelheid aan activiteiten om te doen.

6. Asturias (Spanje)
Ook Spanje heeft een aantal geweldige plekken om naartoe te reizen tijdens de vakantie. Wanneer je met elkaar de auto deelt scheelt het je al een hele hoop benzinekosten. In deze stad zijn landschappen te vinden de bekend zijn van films, culturele activiteiten, feesten, wandelroutes en heerlijk eten. Een ideale besteming om een goedkope vakantie door te brengen.

7. Budapest (Hongarije)
Een van de mooiste steden van Europa en behoorlijk goedkoop. Een plaats waar de romantiek, de stijl en haar speciale coctail die je zal betoveren als je nogmaals terugkeerd. Verscheidenheid, relax, vele activiteiten dat je geen kans geven om je te vervelen.

8. Istanbul (Turkije)
Een exotische, morderne, traditionele wereld stad dat ook goedkoop is. Hier kun je heerlijk rondwandelen door haar straatjes en bazaren of ontspan in één van de turkse stoombaden.

9. Slovenië
Een bestemming dat minder bekend is, maar onterecht er zijn vele prachtigheden om te ontdekken. Een perfecte reis om te maken met de familie of vrienden en om te genieten en te ontspannen tussen de mooie landschappen.

10. Bulgarije
Bulgarije is een andere minder bekend land in Europa. Het is een land dat rijk aan natuur is. Huur een auto en tour door de geweldige landschappen.

Ben jij al weleens in één van deze bestemmingen geweest? Waarom vertel jij niet wat je er van vond?